Opstapplaatsen

Buitenhof Reizen heeft een uitgebreid opstapsysteem met diverse opstapplaatsen door heel Nederland. Hieronder vind je de exacte opstapplaatsen, deze staan ook per reis vermeld.

Let op: Het Buitenhof behoudt zich het recht voor om -bij te weinig deelnemers op aangevraagde opstapplaats- deze te wijzigen. De definitieve opstapplaats- en tijd staan vermeld in de reisbescheiden welke je ongeveer 10 dagen voor vertrek ontvangt. Indien je een wijziging wilt aanbrengen aan de door jouw opgegeven opstapplaats worden € 27,00 wijzigingskosten per persoon in rekening gebracht. Binnen 1 week voor vertrek kun je de opstapplaats niet meer wijzigen. Op de wisselplaats stap je over op de bus die je naar de vakantiebestemming brengt. Op de wisselplaats is altijd Buitenhof assistentie aanwezig om je de juiste bus te wijzen.


  Buitenhof assistentie
• Grote Busreizen: op de op- en uitstapplaats of op de wisselplaats zijn begeleiders van het Buitenhof aanwezig die je helpen de juiste bus te vinden. Indien je kiest voor een afwijkende opstapplaats, is er géén Buitenhof assistentie.

• Groep-in-Groep reizen: assistentie op de wisselplaats, niet op de opstapplaats. Reizigers dienen in staat te zijn zelfstandig mee te reizen van de opstapplaats naar de wisselplaats.

• Kleine Busjesreizen: géén Buitenhofassistentie aanwezig op de op- en uitstapplaatsen.