Mallorca

8-daagse Vliegreis - Palma Nova - Spanje

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Vliegreis
Vliegreis

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Bezoek aan Marineland

  2. Flaneren over de boulevard

  3. Hotel met veel entertainment

Mallorca onder de Spaanse zon

Witte stranden, blauwe zee, elke dag zon en altijd een leuk terrasje of winkeltje in de buurt. Dat is deze vakantie naar Mallorca in het kort. We gaan genieten van de levendige badplaats Palma Nova. In het centrum zijn leuke winkels voor een souvenir en restaurantjes voor lekkere tapas. Ook de boulevard zit vol leuke terrasjes en winkeltjes, hier vervelen we ons niet! We bezoeken Marineland en bewonderen dolfijnen en flamingo’s. Tijdens de dolfijnen- en zeehondenshows laten de dieren allerlei kunstjes zien. In het hotel wordt veel entertainment georganiseerd. Elke avond is er wel een show of bijvoorbeeld live muziek. We bestellen een drankje en gaan genieten onder de Spaanse zon!

Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto (2)

Verblijf

Fergus Club Palmanova Park

We verblijven in het 4* hotel Fergus Club Palmanova Park op basis van All Inclusive. Ons hotel is gelegen in Palma Nova. In de directe omgeving zijn veel winkeltjes, bars en restaurants te vinden. Ons hotel ligt op 200 meter van een bushalte. Het zandstrand is te vinden op 400 meter vanaf het hotel.

Faciliteiten

Het hotel is geheel vernieuwd en bestaat uit 1 gebouw met 3 verdiepingen, die bereikbaar zijn met de lift. In het gehele hotel kan gebruik worden gemaakt van gratis wifi. Er zijn 2 buitenzwembaden en er is een zonneterras met ligbedden en parasols waar we heerlijk kunnen ontspannen met een boek. De sportievelingen kunnen zich wagen aan een potje darts, tafeltennis of boccia en er is dagelijks entertainment in de vorm van shows en live muziek. De maaltijden nuttigen we in buffetvorm in het restaurant en er zijn 2 bars aanwezig.

Kamers

De ruime kamers zijn comfortabel ingericht met aparte bedden en hebben een televisie, telefoon en koelkastje. Er is airco in de kamers aanwezig. De badkamer beschikt over een douche en toilet en er is een föhn aanwezig.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Bezoek aan Marineland: In Marineland genieten we van dolfijnen- en zeehondenshows. In de grote aquariums zwemmen allerlei verschillende vissen.

  • Flaneren over de boulevard: Er is een gezellige boulevard in Palma Nova. Hier vinden we een hoop leuke terrasjes en winkeltjes. We gaan op zoek naar een leuke souvenir en ploffen onderweg even op het terras voor een drankje.

  • Hotel met veel entertainment: We verblijven in een heerlijk hotel waar veel te beleven is! We kunnen heerlijk zwemmen in het zwembad, potjes tafeltennis spelen en genieten van verschillende shows en live muziek!

Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto

Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto op het strand

Foto's

  • Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto (2)
  • Mallorca - Iberosol Son Caliu Mar  - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto
  • Mallorca - Terras - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Mallorca - Souvenirs - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Buitenhof Reizen - Mallorca - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - groepsfoto op het strand
  • Mallorca - Groepsfoto reizigers - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Terug naar zoekresultaten