Voordelen Buitenhof Reizen

Buitenhof Reizen is specialist in het organiseren van reizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij voor onze reizigers een geweldige vakantie kunnen organiseren. We kennen onze reizigers en weten wat ze leuk vinden in hun vakantie en welke begeleiding ze daarbij eventueel nodig hebben. Ieder jaar gaan er ruim 4000 mensen met ons op reis en daar zijn we trots op!
 
  Buitenhof Reizen regelt het voor jou! Wat is bij de reis(som) inbegrepen?
De reissom is inclusief begeleiding, vervoer (van de opstapplaats naar de bestemming v.v.), overnachtingen, maaltijden, gezamenlijke consumpties, excursies en uitstapjes. Ook reis-, bagage- en ongevallenverzekering  “Comfort” van a.s.r. is inbegrepen. Buitenhof Reizen heeft speciale afspraken met a.s.r. gemaakt, die aansluiten op onze bijzondere doelgroep. Let op: een een allrisk annuleringsverzekering is niet standaard bij de reissom inbegrepen, maar wij adviseren je deze alsnog af te sluiten.
 
  Betalen vanuit PGB of ZIN.
Veel van onze reizigers hebben een WMO- of WLZ- indicatie, ze kunnen in aanmerking komen voor een vergoeding. Voor meer informatie m.b.t. betalen vanuit o.a. het persoonsgebonden budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN) verwijzen wij je naar 'Reizen met Buitenhof' op deze website.  
 
  Keurmerken
Buitenhof Reizen is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties: ANVR, SGR, Keurmerk Touringcarbedrijf en Calamiteitenfonds. Je kunt erop vertrouwen dat wij overal aan hebben gedacht en alles tot in de puntjes geregeld is!
 
 
Waarom kies je voor Buitenhof Reizen?
Meer dan 100 vakantiebestemmingen wereldwijd
ⱱ Vakanties in voor,-hoog- én naseizoen
ⱱ Begeleiding door enthousiaste en ervaren vrijwilligers
ⱱ Van 1 op 6 tot 1 op 1 begeleiding
ⱱ Opstapplaatsen door heel Nederland
ⱱ Haal- en brengservice met taxivervoer
ⱱ Na afloop van de reis een mooi reisverslag 
ⱱ Meer dan 45 jaar ervaring
ⱱ Stichting zonder winstoogmerk