Corfu

8-daagse Vliegreis - Corfu - Griekenland

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Vliegreis
Vliegreis

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

WOW-factor

  1. Souvenirs shoppen in Corfu-Stad

  2. Prachtige boottocht

  3. Het groene eiland ontdekken

Corfu

Corfu is het meest noordelijke Griekse eiland. Hier vinden we kraakhelder water, spierwitte stranden en veel natuur. Deze vakantie gaan we ultiem genieten! Met een boottocht varen we over zee en proberen we dolfijnen te spotten. We voelen de zon op onze bol en nemen een verfrissend drankje terwijl we van het uitzicht over de prachtige kustlijn genieten! In Corfu-stad scoren we een souvenir en flaneren we over de boulevard. Als je op vakantie gaat moet je immers wel iets meenemen zodat je thuis nog kunt nagenieten. Na deze zoektocht pakken we een terrasje en nemen een drankje in de zon. Een lekkere snack of gyros met tzatziki erbij en de dag is compleet! Naast de zee en het strand beschikt dit eiland over veel groen, we gaan het hele eiland ontdekken! Een vakantie met een leuke mix tussen heerlijk eten, zon, zee, strand en natuur!

Buitenhof Reizen - Corfu - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - terrasje

Verblijf

Messonghi Beach

We verblijven in het luxe hotel Messonghi Beach. Het heerlijke hotel is gelegen aan de oostkant van het eiland en grenst direct aan het strand. Op loopafstand ligt het centrum van het knusse dorpje Messonghi. Het dorpje heeft verschillende winkeltjes en diverse terrasjes. De bushalte ligt op 250 meter afstand van het hotel.

Faciliteiten

Messonghi Beach is een gezellig 3-sterrenhotel met verschillende gebouwen. Er is een receptie met lobby, 2 buffetrestaurants en verschillende bars. We verblijven hier op basis van All Inclusive, wat betekent dat we de hele dag door kunnen genieten van ontbijt, lunch, diner en snacks. Bij de bars kunnen we heerlijk verfrissende drankjes halen. De buffetrestaurants serveren heerlijke internationale gerechten. In de tuin zijn 2 zwembaden met een zonneterras, ligbedden en parasols. In het theater worden de hele week door leuke activiteiten en shows georganiseerd door het animatieteam. Het hotel heeft ook een aantal winkeltjes, waaronder een minisupermarkt, een internethoek, een doktersservice, een kapsalon en disco. Ook kun je hier gebruik maken van wifi tegen betaling.

Kamers

De comfortabele kamers beschikken over aparte bedden en zijn netjes ingericht. Ze bestaan uit airconditioning, een televisie, een koelkastje en een balkon of terrasje met zitje. Tegen betaling kun je gebruik maken van wifi, telefoon en een kluisje. 

Corfu - Messonghi Beach Hotel - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Souvenirs shoppen in Corfu-Stad: Tijdens een uitstapje naar Corfu-Stad gaan we op zoek naar een leuk aandenken aan deze vakantie. Bij vakantie hoort ten slotte een souvenir voor thuis!

  • Prachtige boottocht: We maken een prachtige boottocht langs de kustlijn van Corfu. We genieten van de zon op onze bol en een verfrissend drankje op het dek.

  • Het groene eiland ontdekken: Corfu beschikt over veel groen en natuur. We ontdekken het hele eiland!

Buitenhof Reizen - Corfu - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - strand

Foto's

  • Buitenhof Reizen - Corfu - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - terrasje
  • Corfu - Messonghi Beach Hotel - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Buitenhof Reizen - Corfu - begeleide groepsreizen met een verstandelijke beperking - strand
  • Corfu - Groepsfoto op trap - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Corfu - meer en bloemetjes - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Corfu - dessertbuffet - Buitenhof reizen - begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Terug naar zoekresultaten