Riviercruise MS Horizon - Rijncruise vanuit Rotterdam

8-daagse Riviercruise - Düsseldorf - Duitsland

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Riviercruise
Riviercruise

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

 • Dagelijk een (boord)activiteit of uitstapje

 • Mooie vaarroute

 • Elke dag een andere stad

 • Inclusief Groepsgeld € 100

MS Horizon - Rijncruise vanuit Rotterdam

Tijdens jouw vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van dit mooie schip en van de smakelijke maaltijden. Alle luxe hutten zijn voorzien van airconditioning, TV, badkamer met douche en toilet. De hutten zijn gemakkelijk te bereiken. Het is mogelijk een rollator te huren van de MS Horizon. Deze kun je gebruiken tijdens uitstapjes aan de wal. We varen dit jaar met de MS Horizon.

Vaarschema

Dag 1 Rotterdam en Nijmegen
Dag 2 Düsseldorf
Dag 3 Keulen
Dag 4 Andernach
Dag 5 Boppard en Koblenz
Dag 6 Duisberg
Dag 7 Gorinchem
Dag 8 Rotterdam

Verblijf

MS Horizon

Tijdens je vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van de MS Horizon en de smakelijke maaltijden.

Faciliteiten
Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek bevindt zich een ruime en gezellige lounge met een grote bar en een dansvloer. Aan boord zorgt een muzikant 1x per week voor een gezellige avond met live muziek. De overige avonden kunnen we bijvoorbeeld deelnemen aan een leuke (muziek)quiz of doen we gezellig een spelletje.
Door de grote ramen aan boord missen we niets van de mooie omgeving! Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht.

Hutten
Alle luxe hutten zijn voorzien van airconditioning, televisie, badkamer met douche en toilet. Niet alle hutten zijn bereikbaar met een lift of een stoellift.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

 • Genieten van Captains diner

 • Dansen op live muziek

 • Verschillende uitstapjes

Programma van dag-tot-dag

Dag 1 - Rotterdam - Nijmegen
Het schip MS Horizon ligt voor ons klaar in Rotterdam. Om 16:00 uur schepen we in en vertrekken we om ca. 16:30 uur richting Nijmegen. 

Dag 2 - Düsseldorf
Het anker wordt gelicht en de Horizon zet koers richting Duitsland. Het is een behoorlijk stuk varen naar Düsseldorf. In de tussentijd kunnen we aan boord heerlijk genieten van de lekkere hapjes en het entertainment.  In de loop van de middag meren wij dichtbij de bruisende 'Altstadt' af.

Dag 3 -  Keulen
Vroeg in de ochtend vertrekken we vanuit Düsseldorf. De stad Keulen staat vandaag op het programma. Hier treffen we de bekende Domtoren en andere leuke bezienswaardigheden, zoals de Rheinpromenade en de Hohenzollernbrücke.

Dag 4 - Andernach
Tijdens onze tocht naar Andernach zien we het landschap snel veranderen. Onderweg komen we bergen, kleine wijndorpjes en wijngaarden tegen. Tijdens het dinere meren we af in het Keltische vestingstadje Andernach. Na het diner kunnen we een wandelingetje maken door dit leuke stadje. 

Dag 5 - Boppard en Koblenz
Ook het gezellige plaatsje Boppard mag niet ontbreken tijdens deze cruise. Boppard heeft een stadsbos en een stoeltjeslift. Aan het begin van de middag zal de boot vertrekken naar Koblenz, gelegen aan de Moezel. 

Dag 6 - Duisburg
Na het bijzondere bezoek aan Koblenz varen we vandaag door naar Duisburg. Deze stad staat bekend als één van de grootste havensteden van Europa. We kijken onze ogen uit onderweg. 

Dag 7 - Gorinchem
Na een vroeg vertrek uit Duisburg varen we al snel de Nederlandse rivieren op. We komen in de loop van de middag aan in de gezellige stad Gorinchem, waar we een kijkje zullen nemen in het centrum. 

Dag 8 - Rotterdam 
Helaas moeten we vandaag alweer naar huis! Na een laatste ontbijt aan boord volgt om ca. 09:30 uur de ontscheping. 

*Wijzigingen in het vaarschema vanwege organisatorische of nautische redenen zijn voorbehouden. Ook genoemde activiteiten en excursies zijn onder voorbehoud.

Foto's

 • Rijncruise vanuit Rotterdam - boot - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Cruise - Groepsfoto voor boot - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Rijncruise vanuit Rotterdam - water en brug - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Rijncruise vanuit Rotterdam - groepsfoto - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Horizon Rijncruise vanuit Rotterdam - toren - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Terug naar zoekresultaten