Kompas reizen gaat verder onder de naam Buitenhof Reizen!

Kompas Reizen is al sinds 2017 onderdeel van Stichting Het Buitenhof, en daarmee familie geworden van ‘grote zus’ Buitenhof Reizen. Het Buitenhof is al 45 jaar specialist en aanbieder op het gebied van begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Door onze twee reislabels samen te voegen kunnen wij een uitgebreider aanbod vakanties aanbieden in binnen- en buitenland.

Wij blijven het vertrouwde adres voor het boeken van je vakantie en garanderen de service die je van ons gewend bent!

Buitenhof Reizen biedt naast vakanties in kleine groepjes dichtbij huis, ook nieuwe vakantiemogelijkheden. Ons streven is om iedere reiziger een ruime keuze aan vakanties te bieden, passend bij de diverse wensen en ieders mogelijkheden. Zo kun je ook bij ons terecht als je meer zorg of begeleiding nodig hebt, maar ook voor verre bestemmingen ben je bij ons aan het juiste adres. Met opstapplaatsen in o.a. Tilburg en Roosendaal beginnen de vakanties dichtbij huis. Fijn en vertrouwd, zoals je ook bij Kompas Reizen gewend was.

Interesse in onze nieuwe brochure 2021?

Bestel deze dan gratis. Of bekijk ons reisaanbod op onze website www.buitenhofreizen.nl. Maar natuurlijk kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 0182-587050; op werkdagen staan wij tussen 09.00-17.00 uur graag voor je klaar!

Groeten Het Buitenhof team