Parc Spelderholt

6-daagse Grote Busreis - Beekbergen - Nederland

Niveau Zorgvakantie
Niveau Zorgvakantie
Hotel
Hotel
Grote Bus
Grote Bus
Rollator
Rollator
Rolstoel
Rolstoel

Reissom vanaf 1.339,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 04-09-2022

Deze groep bestaat voorlopig uit 24 personen (10 mannen en 14 vrouwen), met een leeftijd tussen de 39 en 77 jaar.

Deze reis was zo’n succes, volgend seizoen gaan wij weer! Ga je mee?

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe vertrekdata van deze reis? Vul dan jouw gegevens in, dan informeren wij jou zodra deze reis weer te boeken is.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Waarom deze vakantie

 • Beoordeeld met een 9!

 • Vervoer in luxe touringcar

 • Hulpmiddel toegestaan

 • Inclusief Groepsgeld € 100

Beekbergen

Dit bijzondere landgoed is een echte topbestemming voor de Buitenhoffers! Het landgoed ligt midden in de bossen van de Veluwe, nabij Apeldoorn. Hier vind je onder andere de Apenheul en Paleis Het Loo. Op de naastgelegen Academie Spelderholt worden jongeren met een beperking opgeleid voor functies in de hotellerie, verzorging, administratie en evenementen. De Spelderholt-studenten leggen ons deze week flink in de watten. Dit wordt beslist een erg leuke vakantie!

Verblijf

Hotel Spelderholt

Parc Spelderholt is een fijn hotel wat volledig aangepast is voor mensen die slechter ter been zijn.

Faciliteiten
Er is een receptie en een restaurant waar we ontbijten en dineren. Er is gratis wi-fi aanwezig. Of neem een kijkje in de snoezelruimte, waar rustgevende muziek, gedempt licht en zachte meubels ervoor zorgen dat je even heerlijk tot rust kan komen.

Kamers
De ruime kamers hebben aparte bedden, televisie en een aangepaste badkamer met douche en toilet.

Locatie
Dit hotel is gelegen aan de prachtige Veluwe. Het hotel beschikt tevens over een hertenweide, waar de hertjes over het veld dartelen.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

 • Bezoek aan de Hoge Veluwe: We maken een tocht langs uitgestrekte bossen, heideheuvels en zandverstuivingen, met herten, reeën en wilde zwijnen.

 • Huifkartocht!

 • Lekker zwemmen: Het extra verwarmde water (32 graden), de goede toegankelijkheid en de rustige sfeer zorgen ervoor dat we heerlijk kunnen ontspannen in het zwembad.

 • Dag (deel) rust: Op deze reis wisselen we activiteiten af met een dag(deel) rust.

* Let op, bovengenoemde uitstapjes/ excursies zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat een uitstapje/ excursie niet door kan gaan in verband met genomen maatregelen omtrent het Coronavirus. Uiteraard zal er indien nodig gekeken worden naar een passend alternatief.

Foto's

 • Parc Spelderholt - Groep bij kip - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Parc Spelderholt - Hoge Veluwe - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Parc Spelderholt - groep reizigers met rolstoel - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Parc Spelderholt - Hotel Parc Spelderholt - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • parc spelderholt - man en vrouw op bankje - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

 • 04-09-2022 (Vol)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Parc Spelderholt - Groep bij kip - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingParc Spelderholt - Hoge Veluwe - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking