Kreta

8-daagse Vliegreis - Chersonissos - Griekenland

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis
Rollator
Rollator

Reissom vanaf 1.739,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 15-05-2024

Deze groep bestaat voorlopig uit 10 personen (6 mannen en 4 vrouwen), met een leeftijd tussen de 50 en 79 jaar.

Vertrekdatum: 28-08-2024

Deze groep bestaat voorlopig uit 10 personen (8 mannen en 2 vrouwen), met een leeftijd tussen de 32 en 71 jaar.

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Waarom deze vakantie

  • Alle maaltijden inclusief

  • Veel leuke uitstapjes

  • Griekse gezelligheid!

  • Inclusief groepsgeld

    Op de reis van 15 mei is alleen nog een laatste plek beschikbaar op een 1-persoonskamer.

Kreta

Op het populaire Griekse eiland Kreta vinden we imposante bergen, lange stranden en mooie bergdorpjes. We verblijven in Chersonissos en kunnen kiezen uit veel verschillende excursies. De omgeving heeft veel moois te bieden! Ga jij mee op deze zonnige vakantie?

Verblijf

Hotel Palmera Beach Hotel & Spa

Hotel Palmera Beach Hotel en Spa is een mooi gerenoveerd, kleinschalig hotel. Een ideale plek voor een heerlijke vakantie! Het ligt aan de boulevard en het strand en we hebben een adembenemend uitzicht over zee.

Faciliteiten
We ontbijten en dineren in het restaurant en we kunnen terecht in de bar. In de tuin bevindt zich het heerlijke zwembad en zonneterras met gratis ligbedden en parasols. We kunnen gratis gebruik maken van de wifi.

Kamers
De kamers zijn netjes en voorzien van koelkast, koffie/theezetfaciliteiten, airconditioning, tv, kluisje en gratis wifi. Buiten kunnen we ook nog lekker van de zon genieten op het balkon met zitje. De badkamer beschikt over een douche met toilet.

Locatie
Palmera Beach Hotel en Spa ligt aan de boulevard in het hart van Chersonissos. Gezelliger kunnen we het niet hebben en ook niet makkelijker. 



Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

  • Mooie boottocht: We maken een heerlijke boottocht langs de prachtige kust van Kreta. We genieten van een verkoelend drankje aan boord en misschien gaan we wel voor anker voor een verfrissende duik!

  • Griekse avond: Tijdens de Griekse avond genieten we van traditionele Griekse dans en muziek. De dansers zijn ook nog eens gekleed in traditionele kledij.

  • Zonnen: Dit mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie op Kreta. Iedereen zal jaloers zijn op jouw bruine kleurtje!



Foto's

  • Kreta - Groepsfoto reizigers - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Kreta - Terras  - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kreta - voorkant Grieks huisje - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kreta - Hotel Palmera Beach en Spa - Buitenhof reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Kreta - Bus - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kreta - bergwand in zee - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Kreta - Griekse Salade - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • 9.0

    Klantwaardering

    Herma waardeert deze reis met een 9.0

    "De vakantie is mij heel goed bevallen. Alles was zoals ik het gewenst had, heerlijk eten, mooie omgeving, lekkere zon, niks te klagen. De cijferboek gaat niet verder dan een tien, anders had ik een 12 gegeven????"

  • 9.0

    Klantwaardering

    Willy waardeert deze reis met een 9.0

    "De vakantie was erg leuk. Ik heb me goed gevoeld. De begeleiding waren vriendelijk en goed. Begeleiding met het spuiten voor m’n suikerziekte. Vakantie was super."

  • 9.0

    Klantwaardering

    Marjo waardeert deze reis met een 9.0

    "In een woord geweldig! Het is net een andere wereld waar je inkomt. En palmbomen gezien."

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

  • 15-05-2024 (Vol)
  • 28-08-2024 (Vol)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Kreta - Groepsfoto reizigers - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingKreta - Terras  - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.