Paascruise Nederland & België

5-daagse Riviercruise - Antwerpen - België

Niveau Rustig aan vakantie
Niveau Rustig aan vakantie
Riviercruise
Riviercruise

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

 • Ontspannen vakantie

 • Bezoeken van leuke plaatsen

 • Volpension aan boord

MS Horizon - Paascruise Nederland & België

Tijdens jouw vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van dit mooie schip en van de smakelijke maaltijden. Alle luxe hutten zijn voorzien van airconditioning, TV, badkamer met douche en toilet. De hutten zijn gemakkelijk te bereiken. Jouw rollator wordt op een veilige plaats gestald en wanneer we van boord gaan, kun je deze tijdens de uitstapjes gebruiken. We varen dit jaar met de MS Horizon.

Vaarschema

Dag 1 Rotterdam en Hellevoetsluis
Dag 2 Antwerpen
Dag 3 Brussel
Dag 4 Willemstad
Dag 5 Rotterdam

Verblijf

MS Horizon

Tijdens je vakantie kun je heerlijk genieten van de gastvrijheid aan boord van de MS Horizon en de smakelijke maaltijden. Alle luxe hutten zijn voorzien van airconditioning, televisie, badkamer met douche en toilet. Veelal zijn de hutten bereikbaar met een lift of een stoellift.

Faciliteiten

Het schip heeft drie dekken. Op het promenadedek bevindt zich een ruime en gezellige lounge met een grote bar en een dansvloer. Aan boord zorgt een muzikant 1x per week voor een gezellige avond met live muziek. De overige avonden kunnen we bijvoorbeeld deelnemen aan een leuke (muziek)quiz of doen we gezellig een spelletje.

Door de grote ramen aan boord missen we niets van de mooie omgeving! Op het zonnedek staan stoelen en ligstoelen om heerlijk te ontspannen in de buitenlucht.

Activiteiten

Programma van dag-tot-dag

Dag 1 - Rotterdam en Hellevoetsluis
Om 14.00 verzamelen we in Rotterdam, waarna we vertrekken naar Hellevoetsluis. In de loop van de avond zullen we in deze historische vestingplaats aanmeren. Hellevoetsluis was ooit de belangrijkste marinehaven van Nederland, dankzij de gunstige ligging.

Dag 2 - Antwerpen
Na een vroeg vertrek uit Hellevoetsluis bereiken we aan het begin van de middag het sfeervolle Antwerpen. We gaan gezellig de stad in waar we heerlijk kunnen winkelen en een terrasje kunnen pakken. 

Dag 3 - Brussel
Vandaag staat Brussel op ons programma. We nemen een kijkje op de Grote Markt. Dit plein is omringd door indrukwekkende gebouwen met prachtige gevels.
We kunnen ook een kijkje nemen bij de meest bekende inwoner van Brussel: Manneken Pis! Ook in Brussel zijn gezellige cafés en terrasjes te vinden, waar we een Belgisch biertje kunnen uitproberen. 

Dag 4 - Willemstad
Na een paar dagen in België te hebben doorgebracht, komen we in de middag aan in de vestingstad Willemstad, gelegen aan het Hollands Diep. Willemstad heeft de vorm van een zevenpuntige ster, wat natuurlijk erg bijzonder is!

Dag 5 - Rotterdam
De laatste dag van deze mooie cruise is alweer aangebroken. Vroeg in de ochtend komen we weer aan in Rotterdam en maken een mooie rondvaart door deze prachtige wereldstad. We meren om ca. 10.00 uur aan en aansluitend volgt de ontscheping. 

Wat gaan we zeker doen

 • Genieten van Captains dinner

 • Dansen op live muziek

 • Verschillende uitstapjes

Reissom

Inbegrepen bij de reissom

Verblijf, alle maaltijden, consumpties en uitstapjes volgens programma, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

Niet inbegrepen bij de reissom

Groepsgeld, calamiteitenfonds €2,50, reserveringskosten €20,00, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Bijzonderheden

 • Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort/Europese identiteitskaart.

 • Je reist samen met een reguliere groep van De Jong Intra Vakanties.

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk.

Foto's

 • RA NL Paascruise - Foto 1
 • RA NL Paascruise - Foto 9
 • RA NL Paascruise - Foto 8
 • RA NL Paascruise - Foto 7

Terug naar zoekresultaten