De Harz

8-daagse kleine Busjesreis - Schierke - Duitsland

Niveau Ondernemend
Niveau Ondernemend
Kleine Bus
Kleine Bus

Omschrijving

Ook dit jaar gaan we weer naar het sprookjesachtige natuurgebied de Harz , gelegen in Duitsland, waar we wilde reeën en herten kunnen zien! We genieten niet alleen van de mooie natuur maar ook van de gezellige stadjes met wintermarkten , die we uiteraard gaan bezoeken. Ons leuke hotel ligt aan de voet van de hoogste berg in de Harz waar we smullen van lekkere kerstdiners!

Schierke

In dit kleine dorp met nog geen 700 inwoners staat ons hotel voor deze kerstvakantie. Het dorpje ligt aan de voet van de hoogste berg in de Harz. Bekende plaatsjes in de buurt zijn Braunlage, midden in het Nationale Park de Harz en Wernigerode, welke ook wel de bonte stad van de Harz wordt genoemd.

Verblijf

Hotel Am Brocken Schierke

Wij verblijven in dit gastvrije 3-sterren hotel aan de voet van de Brocken en Nationaal Park de Harz. De keurig ingerichte kamers beschikken over een tv, telefoon, badkamer met douche en toilet. We genieten in het hotel van een echt Duits ontbijt en een heerlijk diner met veel lokale gerechten. Voor de lunch zoeken we leuke plekjes in de Harz.

Activiteiten

 Wat gaan we zeker doen?

 • Wernigerode kerstmarkt en kasteel: We bezoeken deze bijzondere kerstmarkt en voelen ons helemaal in de kerstsferen in het prachtig versierde plaatsje Wernigerode. Ook bezoeken we het mooie kasteel. 

Mogelijkheden voor uitstapjes

Ter plaatse bespreken we wat we gaan doen. De Harz leent zich uitstekend voor het maken van prachtige uitstapjes en de vele kerstmarkten zijn een aanrader maar wie weet kunnen we ook een keer in een treintje stappen!

Reissom

Inbegrepen bij de reissom

Vervoer, 7 overnachtingen, alle maaltijden, consumpties en uitstapjes volgens programma, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

Niet inbegrepen bij de reissom

Groepsgeld, calamiteitenfonds €2,50, reserveringskosten €20,00, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Bijzonderheden

Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort/Europese Identiteitskaart. 

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats mogelijk. 

Foto's

 • De Harz 01
 • Harz Nieuw 3
 • De Harz 02
 • 10.0

  Klantwaardering

  Rudie waardeert deze reis met een 10.0

  "genoten van de vakantie."

 • 10.0

  Klantwaardering

  Frans waardeert deze reis met een 10.0

  "Frans vond het een leuke vakantie. Tevreden!!! "

Terug naar zoekresultaten