Buitenhof Zomercruise

6-daagse Riviercruise - Dordrecht - Nederland

Niveau Zorgvakantie
Niveau Zorgvakantie
Riviercruise
Riviercruise
Riviercruise
Riviercruise
Rolstoel/rollator
Rolstoel/rollator

Reissom vanaf 1.399,-

Groepsamenstelling

Uitgebreide kostenoverzicht kies "bereken jouw prijs"

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 09-06-2019

Deze groep bestaat voorlopig uit 18 personen (8 mannen en 10 vrouwen), met een leeftijd tussen de 46 en 80 jaar.

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

• Alle maaltijden en drankjes inclusief

• Leuke uitstapjes inbegrepen

• Mooie vaarroute 

Buitenhof Zomercruise

We gaan weer een fantastische zomercruise beleven op het fijne schip de Prins Willem Alexander! De vaarroute die we hebben uitgekozen brengt ons langs verschillende hoogtepunten van ons eigen prachtige land zoals de oudste stad van Nederland, Deventer of eet een visje in het historische Enkhuizen. Aan boord kunnen we natuurlijk spelletjes spelen of we organiseren een heuse filmavond. Uiteraard zullen diverse avonden muzikaal opgeluisterd worden en mag je wellicht een kijkje nemen in de stuurhut van de kapitein! Ga met ons mee op deze heerlijke cruise!

Vaarschema

Dag 1 Dordrecht

Dag 2 Nijmegen

Dag 3 Deventer

Dag 4 Enkhuizen

Dag 5 Wij bij Duurstede

Dag 6 Arnhem

Verblijf

Prins Willem Alexander

De Prins Willem Alexander is uitermate geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn. Er is een grote lounge met voldoende zitplaatsen aan het raam voor alle gasten waar we gezellig kunnen zitten en kunnen genieten van het mooie landschap dat aan ons voorbij trekt. Bij mooi weer kunnen we terecht op het zonnedek! In het restaurant wordt elke dag het ontbijt- en lunchbuffet klaargezet en het driegangendiner wordt uitgeserveerd. De ruime hutten zijn voorzien van een televisie, ruime kledingkast en op de gang bevinden zich 6 ruime, aangepaste badkamers met douche en toilet.

Activiteiten

 Programma van dag-tot-dag

Dag 1 Dordrecht
We ontmoeten elkaar in Dordrecht waar we op zondagmiddag zullen inschepen. We worden ontvangen met een heerlijke High Tea en genieten daarna van een heerlijk diner, zo kunnen we elkaar een beetje beter leren kennen.

Dag 2 Nijmegen
Na het ontbijt gaan we varen richting Nijmegen waar we rond 16:00 aankomen. In Nijmegen ervaren we de rijkdom van zijn levendige historie. Leuke straatjes en vele winkeltjes. Vergeet vooral geen ijsje te eten in één van de leuke ijssalons.

Dag 3 Deventer
In de middag arriveren we in Deventer, één van de oudste steden van Nederland en gelegen aan de IJssel. De rijke geschiedenis maakt de stad heel bijzonder. We wandelen door de oude binnenstad en drinken een drankje op één van de vele terrassen.

Dag 4 Enkhuizen
We varen door naar het historische stadje Enkhuizen dat ons herinnert aan de VOC-tijd. Misschien bezoeken we wel het Zuiderzeemuseum maar we moeten natuurlijk sowieso een visje happen of schepen spotten in de jachthaven.

Dag 5 Wijk bij Duurstede
In Wijk bij Duurstede hebben we de gelegenheid om het prachtige kasteel Wijk bij Duurstede te bezoeken. We sluiten de dag af met een lekker driegangendiner aan boord en gaan misschien wel met de voetjes van de vloer op onze laatste avond aan boord!

Dag 6 Arnhem
Na een heerlijk ontbijt aan boord, ontschepen we rond 09:00 uur en nemen we afscheid van elkaar na een mooie week genieten!

Wat gaan we zeker doen

 • Iedere dag een andere stad

 • Muziekavonden

 • Leuke spelletjes

Reissom

Vertrekdatum: 09-06-2019

 • Buitenhof Zomercruise - Zorg: 1.390,00
 • Groepsgeld: 70,00
 • Reserveringskosten : 20,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Nederland: 8,52

Inbegrepen bij de reissom

Vervoer, verblijf, alle maaltijden, drankjes en entertainment aan boord, consumpties en uitstapjes volgens programma, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

Niet inbegrepen bij de reissom

Groepsgeld, reserveringskosten € 20, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 16
 • Max. aantal reizigers: 18
 • Max. aantal begeleiders: 12

Opstapplaatsen

 • Dordrecht

Bijzonderheden

 • Zorg voor een geldig paspoort/Europese ID-kaart.
 • Je reist samen met de groep die de Rustig aan vakantie heeft geboekt.

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk.

Foto's

 • Buitenhof Zomercruise - Foto 2
 • Buitenhof Zomercruise - Foto 1
 • Buitenhof Zomercruise - Foto 3
 • Buitenhof Zomercruise - Foto 4

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

 • 09-06-2019 (Vol)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Buitenhof Zomercruise - Foto 2Buitenhof Zomercruise - Foto 1