Nieuw Zeeland

21-daagse Vliegreis - Auckland - Nieuw Zeeland

Niveau Avontuurlijk
Niveau Avontuurlijk
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis

Reissom vanaf 9.999,-

Groepsamenstelling

De reissom is inclusief groepsgeld, bestaande uit: elke dag een excursie, uitstapje of activiteit. Voor een uitgebreid kostenoverzicht, kies "Bereken jouw prijs".

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 08-02-2023

Deze groep bestaat voorlopig uit 5 personen (3 mannen en 2 vrouwen), met een leeftijd tussen de 26 en 60 jaar.

08-02-2023 (Beschikbaar)

Extra opties

(van onderstaande opties is de prijs en beschikbaarheid op aanvraag)

Inclusief

Alle overnachtingen • Alle maaltijden • Vervoer van de opstapplaats naar de bestemming v.v. • Vervoer tijdens de vakantie (m.u.v. vliegreizen) • Groepsgeld, bestaande uit elke dag een excursie, uitstapje of activiteit, inclusief entreegelden ­• Gezamenlijke consumpties • Reisverslag • Kosten voor Reisbegeleiding • Reis­, bagage­ en ongevallenverzekering "Comfort" van Europeesche Verzekeringen

Hulp nodig bij boeken?

x

Wil je hulp van onze medewerkers bij het invullen van jouw boekingsformulier? Vul hier dan jouw gegevens in, dan bellen we jou binnen 1 werkdag terug.

Omschrijving

Waarom deze vakantie

 • Bucketlist-bestemming!

 • Vertrek in 2023

 • Bezoek aan Noorder- en Zuidereiland

 • Inclusief groepsgeld € 435

Nieuw-Zeeland

Wie heeft Nieuw-Zeeland nou niet op zijn bucketlist staan? En dat is niet voor niets: Nieuw-Zeeland is zó mooi dat je je echt kunt zeggen dat dit een waar natuurparadijs is! Op het Noordereiland tref je vulkanen, geisers en prachtige baaien aan. Het Zuidereiland staat bekend om haar azuurblauwe meren, fjorden en geisers. Maar Nieuw-Zeeland biedt nog veel meer moois. Wat dacht je van de Maori cultuur, leuke steden, prachtige stranden met zeehonden en wijngebieden…

Nieuw-Zeeland is met recht een verre bestemming, we reizen maar liefst 2 dagen om hier te komen. Het is dan ook geen goedkope vakantie. Daarom organiseren wij deze droomvakantie pas in 2023. Zo krijg je de gelegenheid om te sparen en bijvoorbeeld elke maand een bedrag te betalen.

De route

Dag 1 & 2: Amsterdam - Auckland
Dag 3: Auckland
Dag 4: Auckland – Rotorua
Dag 5: Rotorua
Dag 6: Rotorua – Taupo- Tongariro National Park
Dag 7: Tongariro National Park – Foxton- Wellington
Dag 8: Wellington
Dag 9: Wellington- Picton- Abel Tasman National Park
Dag 10: Abel Tasman National Park
Dag 11: Abel Tasman- Punakaiki- Hokitika
Dag 12: Hokitika – Fox Glacier
Dag 13: Fox Glacier – Haast pass - Queenstown
Dag 14: Queenstown
Dag 15: Queenstown – Dunedin- Otago Peninsola
Dag 16: Dunedin
Dag 17: Dunedin – Moeraki Boulders – Omgeving Mount Cook
Dag 18: Omgeving Mount Cook- Lake Tekapo- Christchurch
Dag 19: Christchurch
Dag 20: Christchurch - Amsterdam
Dag 21: Aankomst Amsterdam

Verblijf

Onze hotels

Tijdens deze rondreis verblijven wij in de volgende hotels (of gelijkwaardig):

9 - 11 feb Auckland – Auckland City Hotel
11-13 feb Rotorua – Sudima Hotel Lake Rotorua
13-14 feb Tongariro National Park – The Park Hotel, Ruapehu
14-16 feb Wellington – Bay Plaza Hotel 16-18 feb Nelson – Saxton Lodge Nelson
18-19 feb Hokitika – Beachfront Hotel Hokitika
19-20 feb Fox Glacier – Heartland Hotel Fox Glacier
20-22 feb Queenstown – Heartland Hotel Queenstown
22-24 feb Dunedin – Kingsgate Hotel Dunedin
24-25 feb Mount Cook/ Twizel- MacKenzie Country Hotel
25-27 feb Christchurch – The Towers on the Park.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen

 • Glacier explorer excursie

 • Bezoek aan zeehondenkolonie

 • Genieten van de afwisselende natuur

Programma van dag tot dag

Dag 1 en 2: Amsterdam - Auckland
Het is eindelijk zo ver: We vertrekken vanaf Schiphol naar Nieuw-Zeeland! Het is een lange reis: Aan het einde van dag 2 landen we in Auckland, gelegen op het Noordereiland. Bij aankomst op de luchthaven staat onze Nederlandssprekende reisleider al op ons te wachten en worden we naar ons hotel gebracht.

Dag 3: Auckland
Na een goede nacht gaan we de stad verkennen. Tijdens een stadstour ontdekken we de hoogtepunten van Auckland. We bezoeken de beroemde Queenstreet en rijden over de Auckland Harbour Bridge met uitzichten op de baai en skyline van de stad. We wandelen door het oudste park van de stad, ooit een vulkaan en tegenwoordig een tropische tuin met artistieke kunstobjecten. We komen langs de leuke wijk Parnell met zijn oude Victoriaanse huizen en kleine winkels voordat je geniet van een panoramisch uitzicht op de stad vanaf het Michael Joseph Savage Memorial Park. ’s Middags zijn we vrij, zo kunnen we even bijkomen van de lange reis en de eerste indrukken.

Dag 4: Auckland – Matamata – Rotorua (230 km, circa 3 uur)
We gaan op weg naar Rotorua. Bij het plaatsje Matamata bezoeken we Hobbiton, de filmlocatie voor het dorp van de Lord of the Rings en The Hobbit films. Als we vervolgens de typische zwavellucht ruiken, naderen we ons reisdoel voor vandaag, het vulkanische plaatsje Rotorua. De vele thermale bronnen en geisers in dit gebied maken van Rotorua letterlijk een bruisende omgeving! Naast de actieve geisers en de kokende modder kun je hier ook de traditionele levenswijze van de oorspronkelijke bewoners bewonderen. Rotorua is een van de plekken waar de Maori-cultuur nog veelvuldig voorkomt. We verblijven twee nachten in het centrum van Rotorua. Op loopafstand vind je de populaire 'Eat Street' met restaurantjes en barretjes, maar ook het meer van Rotorua

Dag 5: Rotorua
In het belangrijkste geothermisch gebied van Wai O Tapu, net buiten de stad, ontdekken we de pruttelende kraters en spuitende geisers. Precies om kwart over tien spuit de beroemde Lady Knox geiser enkele tientallen meters hoog de lucht in. Een moment dat we natuurlijk niet mogen missen! Terwijl we door het terrasvormige landschap wandelen, zien we overal rookpluimen vandaan komen en horen we modderpoelen pruttelen. Een van de hoogtepunten van het park is de beroemde Champagne Pool met zijn okerkleurige randen. Wai O Tapu heeft meerdere smaragdgroene pools die voor schitterende foto's zorgen.
De middag is ter vrije besteding. We kunnen een wandeling maken bij het meer van Rotorua langs Sulphur Bay of de Redwoods Treewalk bezoeken waarbij je over een lange loopbrug door een kunstzinnig verlicht bos kunt wandelen.


Dag 6: Rotorua – Lake Taupo – Tongariro NP (180 km, circa 2,5 uur)
Het is tijd om het vulkanische Rotorua achter ons te laten en verder te reizen. Onderweg zien we schitterende natuur aan ons voorbijglijden en al snel komen we langs de Huka Falls waar het kolkende water met veel geweld naar beneden raast. Een spectaculair gezicht!

Bij Craters of the Moon maken we een wandeling door geothermisch gebied langs grote kraters waar rondhangende nevel een mysterieus aanblik geeft. Als we verder rijden doemt voor ons het grootste meer van het land op, Lake Taupo, dat gevormd is door een vulkanische explosie. Bij helder weer zien we op de achtergrond al de contouren van grote vulkanen opdoemen, ons einddoel voor vandaag: Tongariro National Park.
Na een stop bij Lake Taupo rijden we verder zuidwaarts langs het helderblauwe meer tot we aankomen bij het Tongariro National Park met zijn drie actieve vulkanen Ruapehu, Ngauruhoe en Tongariro. Het park staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is het oudste nationale park van het land. Tegenwoordig is Tongariro vooral beroemd geworden als filmlocatie voor Lord of the Rings. 's Middags kunnen we hier een mooie wandeling maken door het park met uitzicht op de vulkanen. Met deze wandeling krijg je een goede indruk van de flora en fauna van dit schitterende gebied, voor velen een hoogtepunt van hun reis door Nieuw-Zeeland.

Dag 7: Tongariri NP – Wellington (300 km, circa 5 uur)
Vandaag rijden we naar het zuidelijkste puntje van het Noordereiland, naar de hoofdstad Wellington. Onderweg bezoeken we het dorpje Foxton. In Foxton wonen veel geëmigreerde Nederlanders en is er hier zelfs een leuke tentoonstelling, waar we meer te weten komen over de Hollandse historie in deze regio. In de stad vind je een replica van een Hollandse molen en The Dutch Oven, een gezellig café dat producten bereid met bloem uit de eigen molen. Je kunt hier zelfs terecht voor pannenkoeken en kroketten! Later op de dag komen we aan in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington. We verblijven twee nachten in deze bruisende stad met haar mooie ligging aan de Cook Strait.

Dag 8: Wellington
’s Morgens ontdekken we de hoofdstad met zijn prachtige ligging aan een natuurlijke haven. Vanaf Mount Victoria hebben we een 360 graden uitzicht over Wellington en de Cook Strait, vanwaar we de volgende dag met de ferry naar het Zuidereiland zullen varen. We bezoeken de botanische tuinen van de stad en zien de Beehive, het bijzondere parlementsgebouw in de vorm van een bijenkorf. De middag kunnen we zelf invullen. We kunnen wandelen over de Queens Wharf. Hier vind je een gezellige bedrijvigheid met veel winkels, restaurants en het komen en gaan van mensen. Een aanrader is om een kijkje in de bibliotheek te nemen, een prachtig voorbeeld van moderne Nieuw-Zeelandse architectuur.

Dag 9: Wellington – Picton – omgeving Abel Tasman (200 km, circa 4,5 uur)
Na het ontbijt pakken we onze koffers en rijden we naar de haven. Vandaag ruilen we het Noordereiland in voor het Zuidereiland! We stappen op de InterIslander ferry die ons door de Cook Straight brengt naar de overkant brengt waar we varen door de schitterende Marlborough Sounds. De omgeving lijkt op een kruising tussen Noorse fjorden en Griekse eilanden met schitterend helderblauw water en met enig geluk speelse dolfijnen ons op de boottocht begroeten.
Na aankomst met de ferry in Picton rijden we door de Marlborough, het belangrijkste wijngebied van Nieuw-Zeeland, waarbij het overgrote deel van de wijngaarden bij het plaatsje Blenheim liggen. Uiteraard stoppen we hier ook voor een kleine wijnproeverij en kom je meer te weten over de wijnsoorten die hier geproduceerd worden.
Daarna kunnen we met eigen ogen bewonderen wat volgens velen één van de mooiste plekjes van de wereld is. We zijn in het hart van Nieuw-Zeeland en het plaatsje Nelson wordt - vanwege de vele zonuren - ook wel de ''Sunshine Capital of New Zealand genoemd''.

Dag 10: Abel Tasman National Park
In de omgeving van Nelson liggen mooie stranden, die vaak gezellig druk zijn. Maar hier ligt ook het bekende Abel Tasman National Park, dat vernoemd is naar de Hollandse ontdekker van Nieuw-Zeeland. We maken een schitterende boottocht door dit nationale park en zien met eigen ogen waarom dit door velen als het paradijs op aarde wordt bestempeld. De gouden stranden, het kristalheldere water waar we dolfijnen en zeehonden kunnen zien dobberen en de dichtbegroeide bossen zijn werkelijk indrukwekkend.
Als we aankomen op het strand, is er tijd om te relaxen of een mooie wandeling te maken door het park naar verschillende uitzichtpunten. 's Middags varen we terug naar de haven en worden we naar ons hotel gebracht.

Dag 11: Omgeving Abel Tasman – Punakaiki – Hokitika (350 km, circa 5 uur)
We reizen vandaag langs oude mijnstadjes dieper het Zuidereiland in en merken gelijk het verschil: Aan de westkant maken de witte zandstranden die we bij Abel Tasman zagen, plaats voor een ruige kustlijn. Bij Westport rijden we naar de kust en bezoeken we bij Cape Foulwind een zeeleeuwenkolonie die lekker ligt te zonnen. Vanaf het uitzichtplatform zien we de golven op de rotsen beuken en zeehonden het water in springen. Ook komen we langs de beroemde Pancake Rocks, waar we bij hoogwater explosies van water en damp uit de zogenoemde blowholes kunnen zien. We maken hier een wandeling en zien de horizontaal door het water uitgeslepen kalksteenrotsen.
We rijden verder via Greymouth, de grootste stad aan de westkust en komen later op de middag aan in het kleine kustplaatsje Hokitika. Hokitika dankt zijn oorsprong aan de goudkoorts van de negentiende eeuw en staat tegenwoordig geheel in teken van de jade. In het stadje zien we vele ateliers waar deze steen wordt verwerkt in sieraden.

Dag 12: Hokitika – Fox Glacier (160 km, circa 2 uur)
De zeer groene kust bij Hokitika dankt haar bestaan aan de hoeveelheid regen die hier kan vallen. Met onze bus rijden we verder langs de grillige kust naar het binnenland door bosrijke gebieden en langs slaperige boerendorpjes die uiteindelijk plaatsmaken voor een indrukwekkend gletsjerlandschap. We komen aan bij de beroemde gletsjers Franz Josef en Fox. Nergens in de wereld kun je een gletsjer zien uitmonden in een regenwoud. Vanaf een uitzichtplatform bekijken we de Franz Josef voordat we een wandeling maken door de gletsjervallei naar de rand van de gletsjer voor een uniek uitzicht op deze ijsvlakte. Bij Lake Matheson zien we op heldere dagen Mount Cook en Mount Tasman zich in het meer weerspiegelen dat wordt omzoomd door bossen. Een prachtig plaatje!

Dag 13: Fox Glacier – Haast pass – Queenstown (330 km, circa 4 uur)
Via het kleine plaatsje Haast verlaten we zowel de westkust als het groene landschap en rijden we door een berggebied. De weg brengt ons over de Haast Pass die nog maar bestaat sinds 1965, daarvoor was men op paardenroutes aangewezen. Langs deze bergpas zien we schitterende watervallen, vele bergmeren en ’s werelds eerste officiële plek voor bungeejumping.
Wanneer we afdalen rijden we door het Southern Lakes District naar het spectaculair gelegen meer Wanaka aan de voet van de Zuidelijke Alpen. De ideale plek om even de benen te strekken en te stoppen voor de lunch. Later op de dag komen we aan in Queenstown, gelegen aan het Wakatipu meer. Het levendige stadje kent vele restaurants en barretjes en is een welkome afwisseling na alle natuurwonderen die we de afgelopen dagen hebben gezien!

Dag 14: Queentown
Vandaag genieten we van een vrije dag. Ter plaatse bepalen we welke excursie we nog kunnen maken.

Dag 15: Queenstown – Dunedin – Otago Peninsola (295 km, circa 5 uur)
Vanuit Queenstown steken we dwars door het Zuidereiland naar de oostkust waar we twee nachten verblijven in Dunedin. Deze universiteitsstad van Schotse afkomst, bezit een unieke combinatie van culturele rijkdom, mooie architectuur.
’s Middags brengen we een bezoek aan Otago waar zich twee kolonies van zeldzame vogels bevinden: de enorme albatros en de kleine pinguïns met de gele ogen.

Dag 16: Dunedin
We gaan op verkenning in Dunedin, waar de Universiteit van Otago het belangrijkste gebouw van de stad is. De neogotische architectuur van het gebouw doet ons al snel denken aan de universiteit van Edinburgh in Schotland. We wandelen over de steilste straat van de wereld, voordat we het historische treinstation bezoeken dat een van de meest gefotografeerde gebouwen van het land is. ’s Middags verkennen we de stad op eigen gelegenheid. Misschien kunnen we nog een paar souvenirs scoren!

Dag 17: Dunedin – Moeraki Boulders – Omgeving Mount Cook ( 250 km, circa 4 uur)
Na het ontbijt vertrekken we vanuit Dunedin richting het bergenlandschap van Mount Cook. Onderweg stoppen we bij de bijzondere Moeraki Boulders. Deze bizarre, vrijwel perfect ronde keien liggen verspreid over het strand en zijn zeker een bezoekje waard! Voordat we afslaan het binnenland in, bezoeken we aan de kust het historistische stadje Oamaru met haar prachtige bewaarde gebouwen. Het hoogtepunt is wellicht het statige gerechtsgebouw dat nog steeds in gebruik is.
We rijden door Omarama, dat tegen de bergen ligt en dat wereldberoemd is voor haar thermiek. Geen wonder dat hier dan ook regelmatig het wereld kampioenschap zweefvliegen wordt georganiseerd. Later op de middag komen we aan in de omgeving van Mount Cook National Park waar we overnachten.

Dag 18: Omgeving Mount Cook – Lake Tekapo – Christhurch (250 km, circa 4 uur)
In de ochtend rijden we naar het Mount Cook National Park, dat vernoemd is naar de hoogste berg van het land. Met zijn ruim 3700 meter hoogte begrijp je meteen dat de Maori deze berg Aoraki noemen, ‘berg die de wolken aanraakt’. In het park zien we vele soorten flora en fauna, meren en zelfs gletsjers. We maken hier een boottocht over een gletsjermeer, waar je grote ijsblokken in het water ziet drijven.
Aan de natuurwonderen lijken vandaag geen einde te komen wanneer we op weg naar Christchurch het helderblauwe Lake Tekapo tegenkomen. We hebben de tijd om hier even de benen te strekken en een kijkje te nemen bij het fotogenieke kerkje Good Shepherd aan de oevers van het meer.
Later op de dag komen we aan in Christchurch, een stad die door de Engelsen omschreven wordt als Engelser dan Engels. Door het midden van Christchurch stroomt de Avon rivier. We verblijven twee nachten in Christchurch.

Dag 19: Christchurch
De laatste volle dag in Nieuw-Zeeland is naar onze eigen wens in te delen. Als het weer het toelaat, kunnen we een optionele Walvis excursie boeken bij het kustplaatsje Kaikoura. Het hele jaar door worden hier prachtige boottochten georganiseerd waarbij de kans groot is dat je walvissen en dolfijnen ziet. Dichter bij de kust is vaak een zeehondenkolonie te zien. We kunnen ook de stad Christchurch gaan verkennen. In het centrum zijn de meeste bezienswaardigheden gemakkelijk te voet te verkennen. Christchurch is in 2010 getroffen door een zware aardbeving en vandaag de dag nog druk bezig met de wederopbouw met als streven: geen hoogbouw, veel groen en ruimte voor de bewoners om de stad te voet of per fiets te ontdekken. Op diverse plekken in de stad wordt gebouwd en veel bouwterreinen hebben een (tijdelijke) kunstzinnige invulling gekregen. In het Aardbeving Centrum (Quake City) kun je een goede indruk krijgen van hoe de stad er over een aantal jaar uit zal gaan zien.

Dag 20 en 21: Christchurch – Amsterdam
Onze reis door het spectaculaire Nieuw-Zeeland komt vandaag tot een einde wanneer we naar de luchthaven worden gebracht. Met een overstap vliegen we terug naar Amsterdam. Moe maar heel voldaan kunnen we terugkijken op een onvergetelijk avontuur!

(let op: door technische en/of organisatorische redenen kan van de route en/of volgorde van de rondreis worden afgeweken.)

Reissom

Vertrekdatum: 08-02-2023

 • Nieuw Zeeland: 9.924,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Wereld: 74,97

Inbegrepen bij de reissom

 • Vervoer vanaf de opstapplaats
 • Verblijf
 • Alle maaltijden en gezamenlijke consumpties
 • Dagelijks een excursie, uitje of activiteit
 • Begeleiding
 • Reisverslag
 • Reisverzekering

Niet inbegrepen bij de reissom

 • Reserveringskosten €20 per boeking
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per persoon
 • Consumentenbijdrage SGR €5 per boeking
 • Annuleringskosten
 • Kosten voor reisdocumenten
 • Overige persoonlijke uitgave (zakgeldadvies €20 per dag)

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Manieren van betalen

De kosten van onze vakanties zijn hoger dan die van de "reguliere " vakantieganger. De meerkosten worden worden veroorzaakt door de intensieve begeleiding op onze reizen. Voor reizigers die langdurige zorg genieten bestaat er een mogelijkheid om een deel van deze kosten vergoed te krijgen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Boekingsvoorwaarden

Op deze boeking gelden afwijkende reisvoorwaarden: de aanbetaling betreft 30% van de reissom en dient binnen 7 dagen na factuurdatum aan Stichting Het Buitenhof te worden voldaan. De annuleringsvoorwaarden voor deze reis zijn als volgt;

Tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling
Tussen 56 en 42 dagen voor vertrek: 30% van de reissom
Tussen 42 en 28 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
Tussen 28 en 14 dagen voor vertrek: 75% van de reissom
Tussen 14 en 7 dagen voor vertrek: 90% van de reissom
Tussen 7 dagen en de dag van vertrek: 100% van de reissom

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 10
 • Max. aantal reizigers: 13
 • Max. aantal begeleiders: 2

Opstapplaatsen

 • Schiphol

Vervoer

 • We vliegen van Schiphol Airport naar Nieuw Zeeland. Momenteel zijn de vluchttijden nog niet bekend. Wanneer deze bekend zijn, worden ze hier gepubliceerd. Er zal een overstap plaatsvinden.

Bijzonderheden

 • Zorg voor een geldig paspoort dat na thuiskomst nog 6 maanden geldig is.
 • Voor deze reis is een visum (NZeTA) verplicht. Je ben hier zelf verantwoordelijk voor. Je kunt het visum hier aanvragen. Dit die je uiterlijk 2 dagen voor vertrek te doen.
 • Neem comfortabele outdoor kleding en wandelschoenen mee. 

Reisadvies

De reisadviezen volgen elkaar in een rap tempo op. Wij kunnen nu nog niet zeggen wat de adviezen en voorwaarden voor jouw bestemming zullen zijn tegen de tijd dat jij op vakantie gaat. Uiteraard zullen wij je per mail goed informeren voordat je op reis gaat. Houd je mail dus goed in de gaten! Je bent zelf verantwoordelijk voor de benodigde documenten en vaccinaties. De kosten die je hiervoor moet maken zijn voor eigen rekening. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor de meest actuele reisinformatie.

NB: Voor al onze reizen geldt dat je volledig gevaccineerd moet zijn volgens de actuele richtlijnen. Voor meer informatie zie onze nieuwsberichten.

Foto's

 • Nieuw Zeeland - Christchurch tram - Buitenhof reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Tropisch landschap - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Maori krijgers - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Hobbiton II - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Fox Glacier - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Maori beeld - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking
 • Nieuw Zeeland - Tasmaanse zee - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking

Terug naar zoekresultaten

Vertrekdata:

 • 08-02-2023 (Beschikbaar)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
Nieuw Zeeland - Christchurch tram - Buitenhof reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperkingNieuw Zeeland - Tropisch landschap - Buitenhhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking