AS Roma

3-daagse voetbalreis - Rome - Italië

Niveau Ondernemend
Niveau Ondernemend
Vliegreis
Vliegreis

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

 • Comfortabele vliegreis

 • Stadion per ov bereikbaar

 • Centrale ligging hotel

AS Roma

De Italiaanse Serie A voetbalcompetitie is één van de boeiendste competities op Europese bodem! Natuurlijk bezoeken wij daarom een wedstrijd van AS Roma, de club van de Romeinen! Ze werden afgelopen seizoen 3e achter Napoli en landskampioen Juventus. Met de Nederlander Rick Karsdorp probeert AS Roma dit seizoen sinds 2001 weer een kampioenschap bij te schrijven! Uiteraard heeft Rome nog veel meer te bieden dan topvoetbal alleen. Het Colosseum, de Sint Pieter en het Pantheon zijn enkele voorbeelden van de cultuurhistorische schatten van de Italiaanse hoofdstad.

Verblijf

Hotel Morgana

Ons hotel is zeer centraal gelegen in Rome, 5 minuten loopafstand van het treinstation en bijna alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand of per metro bereikbaar.

Het hotel heeft, gratis WiFi in de lobby en de kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar en badkamer met bad of douche. We ontbijten in het hotel maar voor de lunch en diner zoeken we leuke plekjes op in Rome.

Activiteiten

Wat gaan we zeker doen:

 • AS Roma - Udinese: We wonen de wedstrijd tussen AS Roma en Udinese bij. 

 • Lekker eten: Italië staat bekend om haar heerlijke pasta's en pizza's! Uiteraard gaan we tijdens deze reis genieten van deze lekkernijen. 
 • Rome ontdekken: Rome is een unieke stad waar je met vrijwel elke straat die je oversteekt, tegen een historische bezienswaardigheid aanloopt. Zo kunnen we een kijkje nemen bij het Sint Pieters plein, het Collosseum, de Spaanse trappen en de Trevifontein. 
 • De Trevifontein: Oftewel 'Fontana di Trevi' is de bekendste en grootste fontein van Rome. De fontein ligt aan het plein Piazza di Trevi. De fontein beeldt onder andere de oceaan met de zeegod Neptunes uit. Volgens de mythe zal je jouw geliefde ontmoeten in de Eeuwige Stad wanneer er twee muntjes in de fontein gegooid worden. Inmiddels zijn er al vele muntjes in de fontein gegooid en is het officieel verboden deze uit de fontein te halen.

Reissom

Inbegrepen bij de reissom

Vervoer, verblijf, alle maaltijden, consumpties en uitstapjes volgens programma, toegangskaart tot wedstrijd, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

Niet inbegrepen bij de reissom

Groepsgeld, calamiteitenfonds € 2,50, reserveringskosten €20, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Bijzonderheden

Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort/Europese Identiteitskaart.

Boekingsvoorwaarden

Op deze boeking gelden afwijkende reisvoorwaarden: de aanbetaling betreft 50% van de reissom en dient binnen 7 dagen na factuurdatum aan Stichting Het Buitenhof te worden voldaan. De annuleringsvoorwaarden voor deze reis zijn als volgt;

-Tot 42 dagen voor vertrek: de aanbetaling
-Tussen 42 en 28 dagen voor vertrek: 60% van de reissom
-Tussen 28 en 21 dagen voor vertrek: 70% van de reissom
-Tussen 21 en 14 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
-Tussen 14 en 7 dagen voor vertrek: 90% van de reissom
-Vanaf 7 dagen tot de vertrek dag: 100% van de reissom

Taxiservice

Taxiservice van en naar de opstapplaats mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Foto's

 • AS Roma - Foto 1
 • AS Roma - Foto 2
 • AS Roma - Foto 3
 • AS Roma - Foto 4
 • 10.0

  Klantwaardering

  Ruud waardeert deze reis met een 10.0

  "ik vond het een hele leuke vakantie. Leuke groep en leuke begeleiders. Ik ben blij dat ik met buitenhof voetbalreizen mee kan. Dat vindt ik leuk. Tot volgend jaar weer. "

 • 9.0

  Klantwaardering

  Niek waardeert deze reis met een 9.0

  "Het was verder super geslaagd en erg gezellig met elkaar..."

 • 10.0

  Klantwaardering

  Ben waardeert deze reis met een 10.0

  "geweldige 3 daagse voetbalreis we hebben de hele stad rome bezichtigd geweldig eten en faciliteiten geweldige begeleiding "

 • 9.0

  Klantwaardering

  Stef waardeert deze reis met een 9.0

  "ik ging voor de eerste keer mee. Dat was wel een beetje spannend. Het was erg leuk en gezellig. Ik heb leuke dagen gehad en ga zeker nog een keer mee. "

Terug naar zoekresultaten