Orlando & het historische zuiden

16-daagse Vliegreis - Orlando - Verenigde Staten

Niveau Avontuurlijk
Niveau Avontuurlijk
Hotel
Hotel
Vliegreis
Vliegreis

Reissom vanaf 3.865,-

Groepsamenstelling

Uitgebreide kostenoverzicht kies "bereken jouw prijs"

Groepsamenstelling

Vertrekdatum: 11-05-2018

Deze groep bestaat voorlopig uit 8 personen (7 mannen en 1 vrouwen), met een leeftijd tussen de 26 en 65 jaar.

Bereken jouw prijs en meld je aan

11-05-2018 (Gegarandeerd vertrek)

Extra opties:

Omschrijving

Deze unieke autorondreis combineert de magie van Orlando, de grootste amusementsstad ter wereld, met de sfeervolle charme van de zuidelijke staten. Een prima combinatie van verschillende muzieksoorten, lekker eten, oude koloniale gebouwen, indianen en de prachtige natuur van het Great Smokey Mountains National Park.

ORLANDO & HET HISTORISCHE ZUIDEN

De zuidelijke staten van Amerika hebben een bijzondere natuur en een interessante geschiedenis. Het is ook een veelzijdig gebied met mooie stranden, bergpaden, oude plantages, attractieparken en het is de bakermat van de blues en country & western. Tijdens deze rondreis komen we alles tegen!

Verblijf

HOTELS TIJDENS DE RONDREIS

Gedurende deze reis verblijven we in goede middenklasse hotels.

Activiteiten

PROGRAMMA VAN DAG TOT DAG

Dag 1: Na aankomst in Orlando gaan we naar ons hotel waarna we Orlando kunnen gaan verkennen.

Dag 2: Vandaag een hele dag Walt Disney World. Bezoek Magic Kingdom, Epcot of Disney’s Hollywood Studios en Animal Kingdom.

Dag 3: Vandaag rijden we naar Silver Springs, bekend vanwege de vele kristalheldere bronnen en meertjes die we vanaf een glasbodemboot kunnen bekijken. Eindpunt van vandaag is Tallahassee, de hoofdstad van de staat Florida.

Dag 4: Vandaag rijden we door de ‘secret Gulf Coast’, een mooi natuurgebied met karakteristieke zuidelijke plantagewoningen. We overnachten in Pensacola.

Dag 5: Mobile is een elegante combinatie van de Europese cultuur en de typische charme van the Deep South. We eindigen in New Orleans, de stad met een mix van het oude zuiden, de Franse en Spaanse cultuur, de jazz en de blues.

Dag 6: Bezoek het French Quarter met de typische huizen met Franse balkonnetjes en de smalle straatjes met vele restaurantjes en barretjes waar al vroeg de muziek uit de ramen klinkt.

Dag 7: We rijden naar de staat Mississippi. Deze staat had in het verleden een enorm aantal plantages.

Dag 8: We brengen een bezoek aan National Military Park. De reis gaat daarna ver
Dezeder naar Memphis, de stad van de blues en soul en de stad van Elvis Presley, met het bekende Graceland. De overnachting is in Memphis.

Dag 9: Nashville, de hoofdstad van de country & western muziek. Hier brengen we een bezoek aan de Country Music Hall of Fame, The Grand Ole Opry, Opryland USA.

Dag 10: Vandaag gaan we de natuur in! We gaan naar de Great Smoky Mountains. Dit nationale park is één van de best bezochte parken van Amerika en heeft zijn bekendheid te danken aan de blauwe gloed die over de heuvels en in de valleien hangt. We bezoeken hier een Cherokee Indianenreservaat.

Dag 11: Charleston gaan we wandelend verkennen. We genieten van de historische gebouwen en het leven daaromheen.

Dag 12: Savannah is het economische middelpunt van het oude zuiden. Het centrum van Savannah is in oude stijl gebouwd.

Dag 13: We volgen de kustlijn en arriveren in de loop van de middag in St. Augustine. Dit is het oudste plaatsje van Amerika, met een Spaanse ambiance.

Dag 14: Daytona staat bekend om de motor- en autoraces en de liefhebbers komen overal vandaan. Bij Kennedy Space Center maken we kennis met de Amerikaanse ruimtevaart.

Dag 15: Vandaag vliegen we helaas alweer terug naar Amsterdam.

Dag 16: Aankomst op de luchthaven Schiphol.

Reissom

Vertrekdatum: 11-05-2018

 • Calamiteitenfonds: 2,50
 • Reserveringskosten : 20,00
 • The Deep South: 3.807,00
 • Groepsgeld: 350,00
 • Reis-, bagage-, ongevallenverzekering Wereld: 57,12

INBEGREPEN BIJ DE REISSOM

Vervoer, verblijf, alle maaltijden, consumpties en uitstapjes volgens programma, begeleiding, reisverslag en reisverzekering.

NIET INBEGREPEN BIJ DE REISSOM

Groepsgeld, calamiteitenfonds € 2,50, reserveringskosten € 20,00, annuleringsverzekering en overige persoonlijke uitgaven.

Reisinfo

Aantal reizigers/begeleiders

 • Min. aantal reizigers: 9
 • Max. aantal reizigers: 10
 • Max. aantal begeleiders: 3

Opstapplaatsen

 • Schiphol

 BIJZONDERHEDEN

Bij het inreizen van Amerika moet je paspoort gedurende de reis geldig zijn. Het aanvragen van een visum is voor deze reis verplicht. Je wordt uitgenodigd voor een Verre Reizen bijeenkomst.

TAXISERVICE

Taxiservice van en naar de opstapplaats is mogelijk.

Foto's

 • IMG_6247
 • shutterstock_324100940
 • shutterstock_556651381
 • shutterstock_664125565

Vertrekdata:

 • 11-05-2018 (Gegarandeerd vertrek)

Betekenis statussen

Gegarandeerd vertrek
Deze datum heeft een gegarandeerd vertrek. Dit betekent dat de reis altijd doorgaat, ongeacht het aantal reizigers. Je kunt je dus nu al voorbereiden op jouw vakantie!

Beschikbaar
Deze vakantie heeft nog voldoende plaatsen beschikbaar. Een boeking op deze datum kunnen wij dan ook direct aan jou bevestigen, onder voorbehoud van geschiktheid, tenzij je kiest voor een extra optie, zoals een 1-persoonskamer. Deze zijn altijd op aanvraag.

Op aanvraag
Dit betekent dat de vakantie op de door jou gekozen vertrekdatum niet direct vanuit onze voorraad beschikbaar is. Als je deze reis boekt, streven wij ernaar je uiterlijk binnen 5 werkdagen te informeren omtrent de status van de boeking.
Indien jouw aanvraag niet gerealiseerd kan worden, dan vervalt jouw boeking natuurlijk kosteloos en zullen wij jou informeren over de beschikbaarheid van andere vakanties. Kan aan de aanvraag worden voldaan, dan is jouw boeking definitief en ontvang je van ons een bevestiging.

 
IMG_6247shutterstock_324100940