Het Coronavirus - Hoe gaan wij hiermee om?

In verband met het Coronavirus wordt ons steeds vaker de vraag gesteld of vakanties wel doorgaan, of ons wordt om (reis)advies gevraagd. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ANVR en RIVM op.

Buitenhof Reizen annuleert alle reizen tot en met 30 juni 2020
In de huidige omstandigheden kunnen onze reizigers niet langer genieten van hun geboekte reis en komen zij ook steeds vaker het land van hun vakantie niet meer in. Inmiddels raadt ook de overheid af om te reizen naar het buitenland.

Om die reden hebben we besloten om alle vakanties van Buitenhof Reizen met vertrek tot en met 30 juni 2020 te annuleren. Voor alle reizen met vertrek vanaf 1 juli zullen wij medio juni besluiten nemen per bestemming en per datum in overleg met ANVR, RIVM en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Op deze website zullen wij je blijven informeren. Vanzelfsprekend zullen wij persoonlijk contact met je opnemen zodra wij nieuws hebben over de reis die je bij ons geboekt hebt.

 

Voucher
Reizigers waarvan de reis is geannuleerd, ontvangen een voucher voor de betaalde reissom. Met dit voucher kan een vervangende reis op een later tijdstip geboekt kan worden. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte. Meer informatie over de voucher leest u hieronder in de Veelgestelde vragen.

Zodra de situatie verandert en er door het Ministerie een ander advies gegeven wordt, dan volgen wij dit advies uiteraard direct op. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en zullen een update over de berichtgeving op onze website én social media plaatsen. Indien nodig zullen wij vanzelfsprekend de reizigers/contactpersonen persoonlijk inlichten. Meer informatie over reisadviezen van het land waar je naar toe gaat lees je op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen Hier kun je jouw vakantieland invullen. Vervolgens lees je het advies van het Ministerie.


Wij hopen jou hier voorlopig voldoende mee geïnformeerd te hebben en enige onzekerheid weggenomen te hebben. Mocht je toch nog vragen hebben, neem gerust contact op met ons team reisspecialisten via telefoonnummer: 0182-587050 of mail je naar: info@buitenhof.nl


Bekijk hier de veelgestelde vragen
 

Meer informatie over het Coronavirus