De Klup Vakantieprogramma 2022

Vanaf 2022 zal Buitenhof Reizen de mooie vakanties van De Klup organiseren. We gaan naar Kreta, Disneyland Parijs, Nieuwvliet-Bad, De Efteling & de Beekse Bergen en naar Vaals!

Vertrouwde vakanties waar ontspanning, gezelligheid en persoonlijke aandacht hoog in ons vaandel staan! En misschien ook wel vertrouwd omdat je bekende Klup-reizigers en begeleiders kunt ontmoeten tijdens je vakantie. Ga je met ons mee?

Zoals je weet: de vakanties van De Klup worden begeleid door ervaren en enthousiaste vrijwilligers, die bijna allemaal al langer actief zijn bij De Klup. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol bij de vakanties van De Klup én de vakanties van Buitenhof Reizen: Zij proberen het iedereen naar de zin te maken en er met elkaar een geweldige vakantie van te maken.
 

Maar ook de medewerkers op kantoor zijn belangrijk: zij kunnen je helpen met het uitzoeken van een leuke vakantie of adviezen geven over vakanties die goed aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Heb je vragen? Bel met Jamie of Roxane op telefoonnummer 0182-587050. Zij helpen je graag!

Bekijk hier het vakantieprogramma 2022