Valencia

5-daagse Stedenreis - Valencia - Spanje

Niveau Avontuurlijk
Niveau Avontuurlijk
Vliegreis
Vliegreis

Deze reis is binnenkort te boeken! Ga je mee?

Helaas hebben wij op dit moment nog niet alle informatie. Wij doen hard ons best om jou dit zo snel mogelijk te laten weten, hou de website in de gaten!

Wil je wel alvast zeker zijn van een plekje of een eenpersoonskamer? Vul dan vrijblijvend jouw gegevens in, via onderstaande groene knop.

Velden met een * zijn verplicht

Omschrijving

Waarom deze vakantie?

  • Alle maaltijden inbegrepen

  • Elke dag een hoogtepunt

  • De oude én de nieuwe stad!

  • Inclusief groepsgeld € 100

Valencia

Eten, zonnen, fietsen, shoppen en cultuur snuiven! Dat doe je in de Spaanse sinaasappelstad Valencia. We bezoeken de oude stad met de overdekte markt, maar gaan ook naar de nieuwe stad: de Stad van de Kunst en Wetenschappen met indrukwekkende gebouwen. Tijdens de Hop On Hop Off tour zien we alle bezienswaardigheden! En dan heeft de stad ook nog een lang zandstrand! Met de bus rijden we in minder dan een kwartier naar het strand waar we kunnen zonnen en zwemmen!

Verblijf

Hotel Silken Puerto Valencia  

We verblijven in het viersterrenhotel Silken Puerta Valencia. Dit moderne hotel ligt op loopafstand van het oude centrum en dichtbij de Stad van de Kunsten en de Wetenschappen. Maar ook het strand is in de buurt. Liever met de bus? Ook dat kan, de bushalte ligt op maar 3 minuten lopen. Kortom: een ideale locatie om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te ontdekken of om te gaan luieren op het strand van Valencia.

Faciliteiten
Het hotel heeft een ontbijtruimte, bar en zithoek. Er is ook een restaurant en een lift. Je kunt gratis gebruik maken van Wifi.

Kamers
De kamers zijn voorzien van airco, televisie en een kluisje. Elke kamer heeft een badkamer met bad of douche, föhn en toilet.

Locatie
Het hotel ligt heel gunstig om de stad te verkennen. In de buurt van het hotel ligt een bushalte (ca. 3 min lopen) en metrostation (ca. 500 m). We kunnen ook gaan wandelen naar het historisch centrum, dat is ca. 30 minuten lopen. Naar de Stad van de Kunsten en Wetenschappen loop je in ca. 15 minuten. Voor een bezoek aan het strand kun je de bus nemen of lopen (nog geen 3 km). In de buurt van ons hotel zijn diverse restaurantjes.


Activiteiten

Wat gaan we zeker doen?

  • Picknicken in het Turia Park: Het Turia Park is een van de grootste natuurlijke stadsparken van Spanje. Een picknick in dit park mag deze vakantie niet ontbreken. Het park is ruim 9 kilometer lang en er is genoeg te zien en beleven. Sportvelden waar de locals een potje voetballen, een midgetgolfbaan. Het park eindigt bij de Stad van Kunst en Wetenschap.

  • Hop on Hop off: Tijdens de rit komen we langs alle bezienswaardigheden van Valencia! We kunnen op- en uitstappen wanneer we zelf willen. 

  • Paella eten en sangria proeven: Paella is een oud gerecht uit de regio Valencia, dit moet natuurlijk geproefd worden! Als we sangria gaan proeven, zijn we helemaal in Spaanse sferen!

Foto's

  • Valencia - Plein - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Valencia - Paella - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Valencia - Spaanse jurken - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Valencia - Uitzicht - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Valencia - Hotel - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.
  • Valencia - Valencia - Buitenhof Reizen begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking.

Terug naar zoekresultaten